maandag 27 februari 2012

Gratis 250 fullcolour visitekaarten en cadeau





Geen zin om op en neer naar de drukkerij te moeten gaan voor het uitzoeken van een ontwerp, het goedkeuren van een voorbeeldkaartje en het uiteindelijke ophalen van je bestelling?

Iedereen kan bij VistaPrint.nl uit 42 ‘voor ontworpen’ schitterende visitekaartjes kiezen, volledig in kleur en er maar liefst 250 gratis bestellen.

Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die een soortgelijke aanbieding ook maar tegen een fractie van de prijs aan kan bieden! Tevens mag iedereen zo vaak deze gratis visitekaartjes bestellen als men wilt en je bestelt gemakkelijk op maat gemaakt drukwerk in slechts minuten online!

Gratis campagnes

Niet alleen staat VistaPrint bekend om de gratis visitekaartjes maar tevens bieden zij een unieke campagne aan. In deze campagne staan de top 6 gratis producten van VistaPrint. Deze producten wisselen elke maand waardoor altijd een nieuw assortiment van de meest populaire producten beschikbaar is.

Bij VistaPrint.nl kan men uit professionele ‘voor ontworpen’ drukwerk kiezen, en deze volledig op maat maken, de lettersoort, letterkleur en lettergrootte veranderen en eenvoudig kunnen foto’s en logo’s worden geupload.



De voordelen van VistaPrint op een rij

Een uniek aanbod: niemand, maar dan ook werkelijk geen enkel bedrijf kan in Nederland een dergelijke aanbieding van 250 full-color visitekaarten en/of ander drukwerk gratis aanbieden.

Gemak: men kan snel en gemakkelijk binnen enkele minuten online bestellen zonder dure software of ontwerpervaring.

Maatwerk: men kan het drukwerk totaal naar eigen keuze ontwerpen.

Gratis:  250 full-color visitekaarten met de keuze uit maar liefst  42 gratis ontwerpen  dus er is voor ieder wat wils.


Diversiteit: naast gratis visitekaartjes bieden wij ook ander op maat drukwerk.Voor adres stickers, brochures, presentatie mappen, stempels, postkaarten, uitnodigingen etc.!

Snelgroeiend: met meer dan 7 miljoen klanten binnen 5 jaar zijn zij een gevestigde naam en één van de meest bezochte  website van de markt waarin zij actief zijn.


Tags


Gratis professioneel drukwerk, Gratis:  250 full-color visitekaarten met de keuze uit meer dan 40   ontwerpen, Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die een soortgelijke aanbieding ook maar tegen een fractie van de prijs aan kan bieden! Tevens mag iedereen zo vaak deze gratis visitekaartjes bestellen als men wilt en je bestelt gemakkelijk op maat gemaakt drukwerk in slechts minuten online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top