maandag 20 februari 2012

Eerste hulp bij online ondernemen






Eerste hulp bij online ondernemen


Eerste hulp bij online ondernemen 
geld verdienen door en met internet
Nederlands - Hardcover
120 pagina's |

Op het internet liggen veel kansen te wachten voor jou als ondernemer. Eerste Hulp Bij Online Ondernemen helpt je die kansen te grijpen. Ben je nog niet online? Dan biedt dit boek eerste hulp bij je eerste stappen op het wereldwijde web. Ben je wel actief op internet? Dan helpt dit boek deuren te openen om meer te ondernemen op internet. Aan de hand van praktische informatie en handige tips leer je hoe je geld verdient met je website, beter zichtbaar wordt in zoekmachines en bespaart op kantoorkosten.\

De reeks "Eerste Hulp Bij..." is een initiatief van MKB-Nederland en MKB Servicedesk BV en biedt ondernemers in het mkb ondersteuning in de vorm van praktische informatie en handige tips. Eerste Hulp Bij Online Ondernemen is de eerste uitgave in deze reeks. 

Eerste hulp bij online ondernemen
Eerste hulp bij online ondernemen


Bol.com trakteert: GRATIS cadeaubon


Dit boek leidt leken soepel door de wondere wereld van het online ondernemen. In no-nonsense taal krijg je alle uitleg bij de begrippen als SEO, SEA en KPI. Ik kreeg tijdens het lezen steeds meer zin om mijn droom webshop te openen. Prikkelend en smakelijk leesvoer. De interviews met online ondernemers als Patrick Kerssemakers (fonq) en Rogier de Mol (de Mol Drankenspecialist) zijn een absolute  aanrader.

1 opmerking:

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top