zondag 13 november 2011

Max Landsberg TAO Coach Model










Expert Coaches zijn ervan overtuigd dat een autoritaire leider en anders gezegd "de baas  zo goed als uitgestorven is en leren  dat je met tien minuten effectieve coaching al vele uren werk en duizenden euros kunt besparen. Een goede coach kan wonderen oen bij de ontwikkeling en weet mensen te inspireren en te bewegen tot uitmuntende resultaten.

In  De TAO van het coachen leert u hoe ú een goede coach kunt worden en dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn want iedereen heeft bij uitstek leidinggevende vaardigheden in huis, u moet ze alleen nog maar naar boven halen, leren te verbeteren en optimaal in te zetten.

Hoe u een  inspirerende top coach word legt de auteur aan de hand van het verhaal van Alex, senior manager bij een internationaal bedrijf, met overzichtelijke theorie en praktische oefeningen haarfijn uit.

Het boek behandeld de zelftest voor coaches , het 4-stappenplan voor het geven van feedback , motivatie-oefeningen, de matrix van deskundigheid en motivatie voor het kiezen van een coachingsstijl.

Max Landsberg is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van executive coaching en professionele ontwikkeling. Van Max Landsberg  De TAO van het coachen zijn al meer dan 200.000 exemplaren in veertien verschillende talen verkocht.







Tags
 
Max Landsberg Tao Coaching is de  sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top