zaterdag 12 november 2011

Handboek Parttime Ondernemen




Jaarlijks starten in Nederland ca 80.000 mensen als ZZP’er een eigen bedrijf. Het zijn kleine zelfstandigen die het werken voor een baas niet meer zien zitten en met hun vakkennis zelf een bedrijf oprichten. Vooral ouderen met veel vakkennis starten meer en meer een eigen bedrijf, veelal parttime

De Handboek Parttime ondernemen gids voor ZZP"ers, starters en freelancers vergroot de kansen van uw bedrijf. Parttime ondernemen is de manier om met weinig kapitaal en risico een bedrijf te beginnen. Vier van de tien starters beginnen vanuit een parttime baan, of naast de zorg voor kinderen.

Handboek Parttime ondernemen  bevat alles over financien, belasting, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met parttime ondernemen of freelancen te maken heeft.

Met dit boek krijgt u alles wat u nodig heeft om uw eigen bedrijf te starten. De gids is zeer compleet en staat boordevol tips en ervaringen voor mensen die parttime willen starten en voor mensen die als zzp"er aan de slag willen.

Op prettig leesbare wijze maakt u kennis met alle facetten van parttime ondernemen; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken en de fiscus.Met behulp van deze gids bent u in staat om uw eigen praktijk te starten als freelancer of als parttime ondernemer. De informatie in dit boek is gericht op de praktijk.

Alles over financiën, belasting, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met parttime ondernemen of freelancen te maken heeft.


Aan het boek werkten deskundigen mee op juridisch, administratief en bedrijfskundig vlak. Een must voor zelfstandigen, zzp"ers en starters.


Tip


Blog Links


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top