dinsdag 8 november 2011

Geld verdienen met Dokteronline



Wie wil nou niet veel geld verdienen met het Dokteronline programma?






Geld verdienen op internet is geen fabeltje.

Wie via Internet geld wil verdienen merkt al gauw het Internet wemelt van allerhande programs die je beloven dat je een vermogen kunt verdienen en daar vrijwel niks voor hoeft te doen behalve dan natuurlijk iets te kopen, een of ander waardeloos e-boek te downloaden, of door te gaan gaan upgraden en of door banners ( reclame en links ) op je site te zetten. Vrij veel mensen zijn ook bezig met zogenaamde klik en spaar programs die wel een aardige zakcent maar niet erg veel geld opleveren voor de moeite die er aan besteed word maar goed een paar honderd euro is altijd wel meegenomen..

Dokteronline


Drogisterij Met korting
Dokteronline biedt een bemiddelingsservice tussen arts, apotheek en u als klant, in de volksmond ook wel een online apotheek of internet apotheek genoemd. Dokteronline richt zich voornamelijk op lifestyle en schaamte gerelateerde klachten. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd. Bij Dokter online kunt u dus online medicijnen en geneesmiddelen bestellen en uw medicatie eenvoudig thuisbezorgd krijgen.









 
Geld verdienen als partner van Dokteronline.

Waarom met al die moeite en tijd die mensen besteden dan niet gaan voor het grotere geld en dat zonder een enkele euro aan investering? Ik heb het gedaan en heb er geen spijt van want mijn resultaten zijn prima en gelooft u mij dat het echt wel werkt als je het goed aanpakt. helaas heeft het me wel drie jaar  gekost om erachter te komen wat je moet doen want dat weten de meeste mensen niet die eraan beginnen en dat vertellen de jongens die al langer veel geld verdienen je ook niet zomaar eventjes.

Maar goed als je het wil uitzoeken zul je moeten werken en graven want een ander doet het niet voor je.

Duizenden? tienduizenden? nee honderdduizenden en zelfs miljoenen internetters die veel willen verdienen komen echter bedrogen uit met programs waar ze dachten snel meer rijk te worden. Alleen de uitvinders die met iets nieuws, een applicatie of een te gek product komen hebben dat geluk en dat veelal na heel veel inspanningen en moeite ervoor gedaan te hebben.

Internet is booming.

Steeds meer mensen gaan internetten, dat zijn er tienduizenden per dag, en dus is het nu de tijd om daar slim op in te spelen en een goed inkomen mee te verdienen. Wist U dat er bijna 100 000 mensen per dag bijkomen op Facebook?

Facebook leuk te gek en is booming en probeert u het eens, dan zult u zien waarom Nederland en de wereld massaal overstapt op dit fenomenaal gratis Social Media Netwerk.

Geld verdienen? Allereerst is het wel degelijk mogelijk een riant inkomen te verwerven via internet als je maar de juiste en best betalende affiliaties weet te vinden en je zo goed als geen rooie cent of heel weinig kwijt raakt aan investering en amper kosten maakt, en je zorgt dat je een redelijke site hebt en een netwerk(je) hebt of maakt,en je ook nog eens gevonden word bij de zoekdiensten zoals GOOGLE en BING en dan er zijn er nog wel duizend meer zoekdiensten maar weet dat Google voldoende is en de belangrijkste en u zich daar gratis kunt aanmelden zodat u gevonden word met uw site of blog en genoeg geld verdiend.

Statistieken? Web optimalisatie? Ook daar hoef je geen rooie cent aan kwijt te raken want Google geeft je dat allemaal gratis via hun webmaster programma en je krijgt dus voor niks de beste hulpmiddelen die er op internet te vinden zijn.

Netwerken

Een netwerk bouw je in een handomdraai op via Linkedin, Facebook, Hyves en of via Twitter. Een netwerkje van ruim 150 mensen kan overigens al voldoende zijn voor een extra inkomen van 2000 euro per maand en meer.

Via Sociale media zoals Twitter Hyves Tagged Netlog My Space en Facebook etc is dat in een handomdraai geregeld. Binnen een paar weken heb je op facebook 2000 vrienden en tot 5000 kun je gaan.. en dan kan je campagnes voeren, maar spammen kun je maar liever niet doen want dat levert uiteindelijk niks dan afwijzing op.Geef je netwerk dan ook wat ze willen, wat ze leuk vinden en waar ze wat aan hebben!

Wie meer daarover wil weten mag een berichtje achterlaten onderaan dit bericht.

Naar gelang uw inspanningen en of je er ook echt in gelooft, want zonder geloof en inzet lukt natuurlijk nooit iets, kunnen bij dergelijke affiliaties de inkomsten wel degelijk oplopen tot en dat is geen grap duizenden en tienduizenden euros per dag!. Neen daar hoor ik niet bij maar ik ben wel een heel stuk verder dan een jaartje terug dat ik eerst een paar euro per week toen nog geen 50 euro per week verdiende via het internet, en nu gaan de verdiensten via dit blog  als een trein en dat is geweldig!.

Hoe dat heel erg grote geld gaat? Dat doen de slimme rijke jongens met een dikke beurs via het adverteren bij Google onder meer en dan ook mensen die over een redelijk groot netwerk beschikken en de mensen met geweldige sites die helemaal boven staan en de baas zijn, die strijken een vermogen op.

Zo zijn er heel wat mensen die er snel bij waren( bv met het claimen van domeinen)
en die verdienen tienduizenden euros per dag zonder er maar wat voor hoeven te doen. Die goede tijd is in tegenstelling wat de meeste mensen denken echter helemaal niet voorbij en sterker nog bied het internet steeds meer kansen aan iedereen om je slag te slaan.

De webmaster van deze blog, de schrijver van dit artikel aldus verdient honderd euro per dag met het Dokteronline programma en dat is toch wel eens even heel erg mooi meegenomen als je er maar een uurtje per week aan hoeft te besteden en wel aan dit overigens niet eens schitterend ingerichte gratis gemaakte google blogspot blog.

1600 euro voor vier uur werk per Maand  inderdaad wie wil dat nou niet?

Wees niet jaloers, ik heb er hard voor gewerkt en als ik alles over had kunnen doen was ik denk ik liever gewoon voor een baas gaan werken maar hoe dan ook levert de investering aan tijd en energie eindelijk geld op en loopt het steeds beter allemaal. Een eigen zaak opbouwen gaat dan ook niet alleen over rozen en dan moet je keihard voor werken totdat het allemaal loopt en je bv personeel in dienst kunt nemen en je het bedrijf door een goede rechterhand of betrouwbare onderbaas laat regelen.

Sites

Een site als deze blog hoeft ook niet eens schitterend qua lay out te zijn als hij maar goede content heeft, want daar gaat het om en dan komen de bezoekers om te halen wat ze zoeken en wel goede content die het liefst ook nog eens gratis is.

Wie wat meer tijd neemt en een gratis blog goed inricht kan zich trouwens perfect op een professionele wijze presenteren. Google maar eens op blogspots, daar zitten zeer fraaie en optimale blogs bij die zijn gemaakt door doodgewone mensen die thuis begonnen met te bloggen. Ik sta vaak versteld van de sites die via blogspots zijn gemaakt zo mooi en goed en op dat gebied wil ik mij dan ook nog wat verder ontplooien.

Ik ben dol op internet en vind het overigens grappig en leuk te zien in de statistieken dat er telkens toch weer iets verkocht is en ik een provisie verdiend heb, vaak zijn dat bedragen van 10 20 40 tot aan 100 euro en soms in een klap een paar honderd euro,soms een paar dagen niks en dan eer een fikse klapper,en er dan als vanzelf weer eens geld in mijn beurs stroomt.

Laat u echter niks wijsmaken en ook niet ontmoedigen, en verwacht niet gelijk de eerste week al een omzet van duizend euro om van de juichen, uit de praktijk blijkt dat zulk een onderneming wel geduld, inzet en realiteitszin vraagt maar het kan evengoed wel gelijk een te gek succes worden als u inderdaad al een netwerk heeft en de mensen die u kent allemaal bij u bestellen en dat levert dan echt wel een aanzienlijk bedrag op gelooft u mij maar.

Zeer Fraai en al helemaal ideaal in deze dure tijden is ook dat u bij Dokteronline gebruik kunt maken van Korting Coupons om op uw site te promoten, dat betekent dat de mensen in uw netwerk en de mensen die via uw site bestellen extra voordelig uit zijn en fors besparen op de medicijnen en andere producten.

U kunt zelf de kortingen bepalen, verdiend dan zelf wat minder maar uw netwerk krijgt alles stukken voordeliger! Je zou gek zijn als je die kans laat liggen en in een dure apotheek gaat winkelen. Clubs en verenigingen kunnen op die wijze al gauw tienduizend en meer euros sparen per jaar en daar te gekke dingen mee organiseren.

Overigens bied het webmasterprogramma van Medpets!( voor dieren producten en dierenartsenij middelen etc) vrijwel dezelfde ideale mogelijkheden als dat van Dokteronline en is dat zeer geschikt voor bv dierenliefhebbers, kennels en clubs.

Thuiswerkers webmasters.

Als u op deze wijze uw extra geld gaat verdienen is het aan te raden om een VAR verklaring te vragen aan de belasting dienst en een deugdelijke administratie bij te houden met de opbrengsten en de kosten, en denk maar eens aan de kosten van internet,afschrijving van je computer of server en allerlei kosten zoals inrichting,reclame drukwerk als u dat ook gaat toepassen , aldus de kosten die aftrekbaar zijn krijgt u terug.

Meer info vind U wel bij de belastingdienst. Wilt u groot worden met bv een eigen bedrijf en een webwinkel, een winkel die u overigens ook al helemaal gratis kunt maken (met 50 producten en zie deze site in de rechterkolom is Gratis), valt aan te raden u in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Alle mensen die met een bedrijf starten wil ik dan wel aanraden toch wel een goed ondernemersplan te maken en zich grondig voor te bereiden om elke kans van mislukking en financieel verlies te voorkomen en in mijn geval? Ik heb geen enkele investering behalve de lage Tele2kosten van internet en mijn schaarse tijd, en kan dus niet anders dan winnen en winst maken, immers regel ik alles via de gratis en voor niks schitterende tools en diensten van Google en dat is toch erg slim nietwaar?

Ja een mens moet toch wat en bovendien heb ik er het grootste plezier aan!

Geld verdienen fabels?

Het zomaar even plaatsen van advertenties en links op een site is soms voldoende om geld te verdienen maar u moet wel even weten hoe je bezoekers krijgt en wel echte bezoekers en dat zijn mensen die op zoek zijn naar een product of dienst en echt iets hebben aan je informatie die je op je site zet


Goede content en no nonsense ,dat is wat de mensen zoeken, goede wijn behoeft geen krans, als mensen u eenmaal hebben gevonden , en tevreden zijn dan sturen ze de links en gegevens van u en uw site of bedrijf wel door naar hun vrienden en netwerken en dan komen de klanten en bezoekers vanzelf.

Toch is adverteren als u nog meer winst wil maken erg belangrijk, via Tradetracker gaat dat bv heel lekker en goedkoop,( ze zijn de grootste van Europa) waar u op deze site ook alle info over aantreft( zie de rechterkolom)Adverteerders en webmasters komen dus goed uit bij Tradetracker, Webmasters kunnen dan nog van het 2nd Tier programma gebruik maken en ook dat levert een aardige duit en wel 5 procent van alle verdiensten van de sub affiliaties en dat kan al snel oplopen tot duizenden euros per maand.


Gratis flut sites die zeer goed scoren

Ik heb het onderzocht op internet en daar staan simpel in elkaar gezette startportalen en blogs die je gratis kunt maken en die hoog in de zoekresultaten staan en best veel geld opleveren, hoe dat kan? Wel nu doordat deze sites voorzien worden van de juiste content, goed in elkaar zitten en de juiste zoekwoorden bevatten, en een netwerkje mensen deze sites regelmatig bezoeken en tevens omdat er regelmatig wat nieuws en content verschijnt met relevante linkruils, dan krijg je het succes waar je blij van word.

Google plaats namelijk sites die aan deze voorwaarden voldoen hoger en dan komen er vanzelf meer bezoekers en stijgen de inkomsten, zo werkt dat exponentieel, en dat betekent dat je steeds hoger komt maar niet op de eerste zes a zeven plekken als die zijn ingekocht door de mensen die daarvoor bij Google adverteren.

Aldus kan je een vrij hoge positie bereiken met je site, een simpel startportaal of blog zonder ook maar een rooie eurocent aan advertenties te besteden.

Welnu Ik zal u graag een handje helpen geld te verdienen in deze moeilijke tijden en uitleggen hoe U een aardig inkomen en in mijn geval is dat toch al bijna 2000 euro per maand bruto,en ongeveer 1600 euro netto extra kunt verdienen met het betrouwbare en mijn meest geliefde programma van Dokteronline.


Dokteronline, moet evenwel gezegd worden was een tijd geleden in het nieuws,en er werd door een programma beweerd dat dit programma niet zou deugen, echter blijkt het tegendeel. De reguliere apotheken zijn niet zo blij met Dokteronline omdat steeds meer mensen bij Dokteronlne kopen. Het viel evenwel te verwachten dat er lieden zijn die de concurrent in diskrediet proberen te brengen hetgeen echter niet geslaagd is. Men beweerde dat de site de lucht uit zou gaan en dat is al een half jaar geleden. Intussen groeit Dokteronline als kool en voldoet ruimschoots aan alle wettelijke eisen en sterker nog is het de beste online apotheek van het hele internet.

Dokteronline bied goede medicijnen en producten tegen een scherpe prijs ,en geen neppillen van slechte kwaliteit zoals die vaak tegen een idioot lage prijs door allerhande apotheken word aangeboden. Dokteronline werkt samen met Europese erkende artsen, ze zijn goed, snel, discreet en aldus zeer betrouwbaar en ze hebben een uitstekende klantenservice.

Dokteronline is de eerste actieve intermediair tussen patiënt, apotheek en arts, en levert al jaren een snelle en betrouwbare service voor discreet verpakte medicijnen. Viagra, dat kost wat, maar dan krijg je bij dokteronline wel de echte van Pfizer, en geen slappe aftreksels zoals die bij allerlei andere apotheken te koop worden aangeboden. Een goed product kost zelden een schijntje,en zo duur zijn ze nou ook alweer niet bij Dokteronline integendeel zijn ook de Pfizer Viagra pillen vrij laag geprijsd, doordat er zoveel vraag naar is.

Affiliaties.

Het affiliate programma biedt iedereen de kans om de populaire medicijnen online aan te bieden, zonder kosten en zonder risico. Op het moment dat de aanvraag binnen is kun je direct een ruim assortiment aan producten en populaire medicijnen zoals Viagra en Xenical aanbieden en dan verdien je de hoogste commissies van Internet.


Redenen om je bij Dokteronline aan te sluiten

10,- (EUR) per order vast - enkel bij receptplichtige medicijnen
10% van de productwaarde (zowel bij receptplichtige als niet-receptplichtige medicijnen)
Automatische uitbetaling aan het einde van de maand
Gratis aanmelden, verdien zo veel je wilt! (geen limitaties voor je inkomsten)
Gratis keuze uit veel verschillende soorten banners, buttons, textlinks en XML feed
Verkoop razend populaire medicijnen door heel Europa
Je krijgt je commissie elke maand op je rekening gestort
Uitstekende affiliate support
Grote mate van flexibiliteit
Goede ondersteuning

Klik hier voor meer informatie om u per email gratis aan te melden bij Dokteronline

Wie kan zich bij ons gratis registreren als een affiliate?

Je bent 18 jaar of ouder
Je gaat akkoord met alle Conditions of Participation.
Gebruik geen SPAM om dit affiliate programma te promoten
Maak geen valse beloftes en blijf altijd eerlijk.
Gebruik de affiliate links/banners en ander materiaal niet op illegale sites of sites die zich bezighouden met illegale activiteiten
Gebruik deze affiliate link niet om je als een sub-affiliate in te schrijven
In het algemeen, probeer niet vals te spelen. Je account wordt dan onmiddellijk gesloten, en je kunt geen aanspraak meer maken op je tegoed

Klik hier voor meer informatie om u per email gratis aan te melden bij Dokteronline

Aanmelden? >> Stuur een mailtje met uw naam en korte omschrijving naar
ons en U krijgt direct een bevestigingsmail met nadere instructies
en de unieke aanmeld website link waarmee u zich gratis bij Dokteronlline
kunt inschrijven als partner!


Klik hier voor meer informatie  om u per email gratis aan te melden bij Dokteronline



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top